GÖLBAŞI DEVLET HASTANESİNDE NÖROLOJİ DOKTORU GÖREVE BAŞLADI
26 Ocak 2022

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 1984 yılında doğan Dr. Göktuğ Alper COŞKUN ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2003 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.  2009 yılında tıp fakültesinden mezun oldu.

2013 yılına kadar İstanbul’da aile hekimi olarak görev yapan Sayın COŞKUN,  2013 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji bölümünde asistanlık eğitimine başladı. 2018 yılında eğitimini tamamlayarak aynı yıl Nöroloji Uzmanı olarak Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başladı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Selim KUŞAĞLI yaptığı açıklamada; Hastanemizde eksik olan Nöroloji uzmanımızın dün itibari ile göreve başladığını belirtti. Başhekim Dr Selim KUŞAĞLI atanan Nöroloji Uzmanı Dr Göktuğ Alper COŞKUN’A görevinde başarılar diledi.

BASIN İLETİŞİM BİRİM SORUMLUSU

ALİ CEMAL ARSLAN