KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI GÖREVE BAŞLADI
09 Ekim 2023

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Enes AKDAN göreve başladı.

Sağlık Bakanlığı 112. dönem DHY(Devlet Hizmet Yükümlüsü) İle İlçemiz Devlet Hastanesine atanarak bugün itibariyle hastalarımıza hizmet vermeye başladı.

Dr Enes AKDAN;1993 Mersin doğumludur.2017 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.Bingöl Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 2019-2023 yılları arasında S.B.Ü Adana Şehir Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde asistanlık sürecini tamamladı.2023 Ekim ayı itibariyle Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü(DHY) atamasıyla İlçemiz Gölbaşı Devlet Hastanesin de Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı olarak göreve başladı.

Başhekim Dr Engin ÇATAL; Hastanemiz de göreve başlayan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı hekimimize ve Gölbaşı lı hemşerilerimize hayırlı olsun. Hastanemiz de ki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanımız sayısını Sağlık Bakanlığımızın 112. Dönem DHY (Devlet Hizmet Yükümlüsü)atamasıyla ikiye çıkartmış olduk.Hastanemiz de eksik olan uzman hekimlerimizin de tamamlanması için elimizden gelen tüm çabalarla gidermeye çalışacağız.  Şeklinde açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Image 2023-10-09 at 11.27.45.jpeg