ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI
19 Ekim 2023

Adıyman İl Sağlık Müdürlüğü ne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Çocuk Sağğı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr Büşra TIKIR göreve başladı.

Dr Büşra TIKIR;1994 Antalya doğumlu olup,2018 yılında Konya Meram Tıp Fakültesinden mezun oldu.2 ay pratisyen hekimlikten sonra 2018-2023 SBÜ Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesin de asistanlık eğitimini tamamladı. 2023 Ekim Ayı itibariyle 112. Dönem DHY ile Gölbaşı Devlet Hastanesin de Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.

Başhekim Opr Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr Büşra TIKIR a hayırlı olsun der görevinde başarılar dileriz.112. dönem DHY ile hastanemize atanan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı sayımız ikiye çıkmıştır.Çocuk Sağğı Ve Hastalıkları Uzmanı için muayene sırasını 182 Sağlık Bakanlığı MHRS üzerinden ve Gün içerisinde hastanemiz hasta kabul biriminden sıra alarak muayene olabilirler. Ayrıca hastanemizde eksik olan uzman hekimlerin de tamamlanması için çalışmalara devam ediyoruz. Her geçen gün uzman hekim kadromuzu güçlendirmeye de devam ediyoruz.

WhatsApp Image 2023-10-19 at 12.11.54 (1).jpeg