HASTANEMİZ ÇOCUK SERVİSİNDE SÜSLEMELER YAPILDI
19 Ekim 2023

Gölbaşı Devlet Hastanesi çocuk servisi duvarları ve tavanları, çizgi film karakterleri ve hayvan figürleriyle donatıldı.

Gölbaşı  Devlet Hastanesi çocuk servisi duvarları ve tavana çizgi film karakteriyle süslenerek hasta çocukların yüzleri güldü

Hasta çocukları çocuk servisi duvarlarındaki ve tavanda ki çizgi film karakterleri karşılıyor

Gölbaşı  Devlet Hastanesi çocuk servisi personelleri kendi el işleriyle duvarları ve tavanı, çocukların sevdiği çizgi film karakterleriyle, hayvan figürleriyle donatarak odalara da ilgilerini çekebilecekleri şekilde dizayn edildi. Maşa ile Koca Ayı, Örümcek adam, Batman, Tom ve Jerry, Ayı Winnie, Ormanlar Kralı Aslan, Pepee, Kardan Adam gibi sevilen çizgi filmlerin karakteriyle kaplanan duvarların ve tavanın  yanı sıra yatarak tedavi gören çocukların odalarına da çocukların sıcak bir ev ortamında tedavi görmeleri, hastane ve doktor korkuları bulunan çocukların da korkularını yenmeleri amaçlanıyor.

Çocuk hastaların sıkılmadan vakit geçirmeleri için böyle bir plan hazırlandı.Çocuk Servisi Sorumlu Hemşiresi Gökçen ÖZDEMİR , "Çocuk Servisi personellerimle birlikte servisimize yatan çocukların , keyifli vakit geçirebilecekleri bir servis haline getirdik. Yatarak tedavi gören çocuklarımızın tedavileri yapılırken canları sıkılmasın istedik, böyle bir proje hazırladık" dedi.

• WhatsApp Image 2023-10-19 at 12.50.33.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-10-19 at 12.50.33 (2).jpeg