ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI
25 Ekim 2023

Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY ile Gölbaşı Devlet Hastanesi Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı Dr Fulya YURTSEVER göreve başladı.

Dr Fulya Yurtsever;1993 İstanbul doğumludur.2017 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 4 ay pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 2018-2023 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamit Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde ihtisasını tamamladı. 2023 Ekim ayı itibariyle Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü(DHY) atamasıyla İlçemiz Gölbaşı Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak göreve başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Op Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzman Dr Fulya YURTSEVER e görevinde başarılar diliyorum. Sağlık Bakanlığımızın 112. Dönem DHY ile hastanemize atanan  Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanımızın göreve başlamasıyla hastanemizde ameliyatlarımız başlamıştır. Gölbaşı’lı hemşerilerimize hayırlı olsun. Ayrıca Göbaşı ‘lı hemşerilerimiz için hastane personellerimizle  tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edip, en iyi sağlık hizmetini vermeye gayret  ediyoruz.dedi.
WhatsApp Image 2023-10-25 at 08.42.58.jpeg