ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI
25 Ekim 2023

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı  Ve Hastalıkları Uzmanı Dr Meliha Kübra KÜTÜKÇÜ GÖRGÜLÜ Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY ataması ile bugün itibariyle hastanemizde göreve başladı.

Dr Meliha Kübra KÜTÜKÇÜ GÖRGÜLÜ Kahramanmaraş doğumlu olup, 2016 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. 3 ay pratisyen hekimlikten sonra 2018-2023 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde asistanlık eğitimini tamamladı.Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY ataması ile Gölbaşı Devlet Hastanemiz de bugün itibariyle hasta kabulüne başladı.

Başhekim Opr Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr Meliha Kübra KÜTÜKÇÜ GÖRGÜLÜ ye  hayırlı olsun der görevinde başarılar dileriz.112. dönem DHY ile hastanemize atanan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı sayımız üçe çıkmıştır.Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı için muayene sırasını 182 Sağlık Bakanlığı MHRS randevu sistemi üzerinden ve Gün içerisinde hastanemiz hasta kabul biriminden sıra alarak muayene olabilirler. Ayrıca hastanemizde eksik olan uzman hekimlerin de tamamlanması için çalışmalara devam ediyoruz. Her geçen gün uzman hekim kadromuzu güçlendirmeye de devam ediyoruz.Şeklinde açıklamalarda bulundu.

• WhatsApp Image 2023-10-25 at 10.36.09.jpeg
  • ÇOCUK.jpg