FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI
31 Ekim 2023

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi 112. Dönem DHY ataması ile Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı göreve başladı.

Ftr Uzmanı Dr Seli AKSUNGUR, 1993 Balıkesir doğumlu olup,2017 yılında İstanbul Üniversitesi/İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. Bingöl Salhan Devlet Hastanesinde 2ay pratisyen hekimlik görevinden sonra 2018-2023 yılında İstanbul Sultan 2. Abdulhamid Han Eğitim Araştırma Hastanesinde (GATA) de asistanlık eğitimini tamamladı. 112. Dönem DHY ile  ekim ayı itibariyle Gölbaşı Devlet hastanesinde göreve başladı.

Başhekim Op Dr Engin ÇATAL ise; Hastanemiz de göreve başlayan Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı DrSelin AKSUGUR a görevinde başarılar diler ve tüm Gölbaşı lı hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanımız da muayene olmak isteyen hastalarımız Sağlık Bakanlığımızın MHRS Randevu sistemi 182 numarasından ve hastanemiz Hasta Kabul Ve KİOS makinalarından sıra alarak muayene olabilirler.Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar hastanemiz de eksik olan uzman hekim kadromuzu her geçen gün artırmaya ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Hastanemiz standartlarını en üst kaliteye getirmeye devam edeceğiz ve aynı şekilde eksik olan branşlarda ki hekimlerimizi de tamamlamaya devam edeceğiz. Şeklin de açıklamalarda bulundu.

• DR SELİN AKSUNGUR (1).jpeg