ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI
14 Şubat 2024

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI

Adıyaman il sağlık müdürlüğüne bağlı Gölbaşı devlet hastanesi 114. Dönem DHY ataması ile Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr Mehmet TURAN Göreve başladı

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr Mehmet TURAN 1993 yılında Adıyaman besni ilçesinin şambayat kasabasında doğdu 2011 yılında Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesinden mezun oldu

2018 yılında Kahramanmaraş Sütçü imam  Tıp Fakültesinden mezun oldu 2019-2023 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları anabilim dalında asistan eğitimini tamamladı. 114 . DHY ile Ocak ayı itibariyle Gölbaşı Devlet Hastanesinde Göreve başladı

Başhekim Op Dr Engin ÇATAL ise; Hastanemiz de göreve Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr Mehmet TURAN görevinde başarılar diler ve tüm Gölbaşı lı hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı sayımız Şubat ayı itibariyle 3 e yükselmiş oldu. Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları uzmanımız da muayene olmak isteyen hastalarımız Sağlık Bakanlığımızın MHRS Randevu sistemi 182 numarasından ve hastanemiz Hasta Kabul Ve KİOS cihazlarından sıra alarak muayene olabilirler.Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar hastanemiz de eksik olan uzman hekim kadromuzu her geçen gün artırmaya ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Hastanemiz standartlarını en üst düzey kaliteye getirmeye devam edeceğiz ve aynı şekilde eksik olan branşlarda ki hekimlerimizi de tamamlamaya devam edeceğiz. Şeklin de açıklamalarda bulundu.
dr mehmet