BAŞHEKİM OPR. DR. ENGİN ÇATAL GÖREVE BAŞLADI
10 Temmuz 2023

Başhekim

BAŞHEKİM DR. ENGİN ÇATAL GÖREVE BAŞLADI
Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr .Dr  Engin ÇATAL görevine başladı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Opr. Dr Engin ÇATAL; Gölbaşı Devlet Hastanesi önemli bir kavşak bölgesinde olup geniş bir hasta kitlesine sahiptir. vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sağlamak önceliğimizdir. Ayrıca Asrın Felaketinden dolayı oluşmuş yaralarımızı sarmak ve iyileştirmek önceliğimizdir. ekibimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. dedi

Başhekim Opr Dr. Engin ÇATAL kimdir?

1981 Malatya doğumlu olan Başhekim Opr Dr. Engin ÇATAL 2007 yılında  Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimi  için 2009 -2014 yılları arasında Elazığ Fırat Üniversitesi Ortopedi Ve Travmatoloji Bölümünden mezun oldu.2014 yılında ise Gölbaşı Devlet Hastanesinde Ortopedi Ve Travmatoloji polikliniğinde görev yapmaya başladı. Temmuz 2023 yılı itibariyle de Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başladı.