AİLE HEKİMİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
12 Temmuz 2023

GÖLBAŞI DEVLET HASTANESİ AİLE HEKİMİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Aile Hekimi Uzmanı Dr Dilek IRMAK  göreve başladı.

Aile Hekimliği Uzmanı Dr Dilek IRMAK;1991 yılında Ankara'da doğdum. 2016 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. 2016-2017 yıllarında Düzce Gölyaka Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak çalıştım. 2019-2023 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mart 2023 tarihi itibariyle Gölbaşı Devlet Hastanesinde Aile Hekimliği uzmanı olarak çalışmaya başladım.

Konu ile açıklamada bulunan Başhekim Opr Dr Engin ÇATAL;  Aile Hekimi Uzmanı Doktor Dilek IRMAĞ a görevinde başarılar diler ve tüm hem şehrilerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz .dedi

dilek ırmak