ACİL TIP UZMANI GÖREVE BAŞLADI
18 Temmuz 2023

ACİL TIP UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr Musab GÜLEÇ göreve başladı.

Dr Musab Güleç;1987 Adıyaman doğumlu olup 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde mezun oldu. 6 yıl Meram Tıp Fakültesin de partiysen doktorluk yaptıktan sonra aynı üniversitede 2018-2023 yılları arasında asistanlık eğitimini tamamladı. 2023 yılı Temmuz ayı itibariyle Gölbaşı Devlet Hastanesi nde Acil Tıp Uzmanı  olarak göreve başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Op Dr Engin ÇATAL: Hastanemiz de göreve başlayan Acil Tıp Uzmanı Dr Musab GÜLEÇ e başarılar diliyorum. Ayrıca tüm hem şehrilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda ise hastanemizde eksik olan branşlardaki doktor kadromuzu tamamlayarak ilçe halkımızın başka illere ve ilçelere gitmemesi için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz.dedi
WhatsApp Image 2023-07-18 at 14.49.28.jpeg