VALİ DR. OSMAN VAROL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI
26 Temmuz 2023

VALİ DR. OSMAN VAROL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, Adıyaman’daki sağlık yatırımları ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Ziyarette Vali Dr. Osman Varol’u,  İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda sağlık çalışmaları hakkında brifing aldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden sonra Adıyaman’daki sağlık tesislerinin fiziki iyileştirilmesinin yanı sıra vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çaba ve gayreti içerisinde olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, sağlık kurum ve kuruluş sayıları, il merkez ve ilçelerde bulunan sağlık personel durumu, hekim sayıları, tamamlanan ve devam eden yatırımlar, proje aşamasındaki yatırımlar, onarımlar, 112 Acil sağlık hizmetleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), hastanelerin yatak sayıları, hastane muayene sayıları, evde bakım hizmetleri hakkında Vali Dr. Osman Varol’a detaylı bilgiler verdi.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, “Toplum sağlığının korunmasında fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimize ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek, başarılar diliyorum.” dedi.
3jpg.png