ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI
01 Ağustos 2023

Adıyman İl Sağlık Müdürlüğü ne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr Esra SAYGIN KARA  göreve başladı.

Dr Esra SAYGIN KARA;1989 Erzurum doğumlu olup ,2012 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 3 yıl pratisyen hekimlikten sonra 2015-2019 yılları arasında Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesinde asistanlık eğitimini tamamladı. 2019-2023 yılları arasında Adıyaman Besni Devlet Hastanesin de çalıştıktan sonra, 2023 yılı Temmuz ayı itibariyle Gölbaşı Devlet Hastanesin de Çocuk Sağlığı VeHastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.

Başhekim Opr Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan Dr Esra SAYGIN KARA ya hayırlı olsun der görevinde başarılar dileriz. Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları uzmanı için muayene sırasını MHRS üzerinden ve Gün içerisinde hastanemiz hasta kabul biriminden sıra alarak muayene olabilirler. Ayrıca hastanemizde eksik olan uzman hekimlerin de tamamlanması için çalışmalara devam ediyoruz. Her geçen gün uzman hekim kadromuzu güçlendirmeye de devam ediyoruz.

WhatsApp Image 2023-07-31 at 10.26.00 (2).jpeg