KULAK BURUN BOĞAZ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
02 Ağustos 2023

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesi KBB Uzmanı Op Dr Hasan Sami BİRCAN göreve başladı

Op.Dr.Hasan Sami BİRCAN;20 Aralık 1993 Aydın,Merkez doğumludur.İlkokul eğitimini Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda tamamlamıştır.Ortaokulu Yahya Kemal Beyatlı Ortaöğretim Okulu’nda devam etmiştir.Lise eğitimini ise  Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İzmir’de devam etmiştir.2017 yılı İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup,2018 yılında uzmanlık eğitimi için İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne asistan doktor olarak göreve başlamıştır.2023 yılına kadar klinik şefi Prof.Dr.Yavuz Uyar ve ekibinin engin tecrübelerinden faydalanma fırsatı bulmuştur.Beş yıl içerisinde Baş-Boyun Tümörleri ve Cerrahisi,Kulak Hastalıkları ve Ameliyatları,Pediatrik KBB Hastalıkları ve Tedavileri,Endoskopik Sinüs ve Kafa Tabanı Cerrahisi,Ses Teli Ameliyatları ve Tedavileri,Rinoplasti ve diğer kozmetik cerrahiler hakkında bilgi sahibi olmuştur.Yerli ve yabancı bilimsel makaleleri,ulusal kongrelerde sözlü bildirileri ve poster sunumları,vaka bildirimleri mevcuttur. Temel laringoloji kitabında bölüm yazarlığı yapmıştır.Halihazırda kitap çevirisi yapmaktadır.Ağustos 2023 tarihinden itibaren Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde tam zamanlı olarak göreve başlamıştır. Bilgi ve becerisi dahilinde Gölbaşı halkına elinden geldiğince hizmet etme arzusu içindedir.

Başhekim Op Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan KBB Uzmanı Op Dr Hasan Sami BİRCAN a görevinde başarılar dilerim. Tüm Gölbaşı lı hemşerilerimize hayırlı olsun. Hastanemiz de söz verdiğimiz gibi uzman hekim kadromuzda eksik olan doktorlarımızın tamamlanması için elimizden gelen tüm çabaları göstermeye devam ediyoruz. dedi

• WhatsApp Image 2023-07-31 at 10.25.58.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-07-31 at 10.25.59 (1).jpeg